Urheilu- ja klassinen hieronta

Hieronnalla hoidetaan kehon erilaisia kiputiloja ja voidaan ennaltaehkäistä monia työperäisiä vaivoja. Hieronta vilkastuttaa kehon nestekiertoa sekä edistää kuona-aineiden poistumista siitä. Hieronnalla on todettu olevan rauhoittava ja stressiä lievittävä vaikutus.

Klassinen hieronta on vanha, perinteinen hoitomuoto, jossa soveltaen käytetään viittä perusotetta kunkin henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesti. Otteet voivat olla siveleviä, hankailevia, pusertelevia, taputtelevia tai täristeleviä.

Urheiluhieronnassa käytetään samoja klassisen hieronnan eri otteita ottaen huomioon urheilijan harjoitus- ja kilpakaudet. Esimerkiksi ennen kilpailuja hierontaa käytetään kilpailusuoritukseen valmistavana toimenpiteenä ja urheilusuorituksen jälkeen hieronnalla edistetään palautumista urheilusuorituksen tuomista rasituksista.

Kummassakin hoitomuodossa tavoitteena on suorituskyvyn kohentaminen sekä hyvinvoiva ja kivuton keho. Tehdään yhdessä toiveitasi kuunnellen sinun tarpeittesi mukainen hoitosuunnitelma. Hoitoon voit tulla, vaikka kiputilaa ei olisikaan, jos toiveenasi olisi vaikkapa rentoutuminen, tai oma hemmotteluhetki. Mikäli jostakin syystä hieronnalla ei saada mahdollista kiputilaa poistettua, ohjaan sinut eteenpäin toisille ammattiryhmäni henkilöille. 


Voin auttaa mm. seuraavissa asioissa:


- Kehon eri kiputilat esim. niska- ja hartiaseudussa

- Työperäiset kiputilat ja yleinen jännittyneisyyden tunne

- Päänsäryt

- Väsymys ja voimattomuuden tunne

- Liikunta ja urheilu

- Liikelaajuuksien puute

- Oman kehon ja hyvinvoinnin arvostus